Les nostres terapies

Teràpies personalitzades - Hores convingudes

Teràpia Regressiva

La Teràpia Regressiva és una tècina que ens permet provocar a la persona un gran estat de relaxió profunda. És en aquest moment quan el terpeuta guia l'experiència per poder alliberar l'energia en les nostres situacions vitals. Permet connectar ràpidament amb el nucli del problema i alliberar-lo.

BioNeuroEmoció

La BioNeuroEmoció pretén portar a la persona que es troba malalta al següent paradigma: Què m'ha portat fins aquí? Quin és el propòsit de la meva malaltia? I proposar-nos pautes per la curació.

Es busquen programes o retocs per facilitar que la persona trobi el recurs per alliberar-se, i així poder sanar el seu cos.

Nutrició i Dietètica

Si la nostra alimentació és bona i de qualitat, farà que el nostre cos i la nostra ment tinguin l'energia i força vital suficients per poder viure en plenitud. Mantenir una dieta

sana i equilibrada és un objectiu essencial per poder dur a terme amb èxit les nostres activitats del dia a dia

 

 

gallery/02
gallery/images
gallery/descarga (2)

Els registres Akáshics

És el lloc on hem escrit la història personal de cada una de les nostres ànimes tornades a la Terra.

Podem imaginar els registres Akáshics com una gran biblioteca on cadascú hi te els seus llibres de vides passades, el terapeuta ens acompanyarà a trobar aquests llibres.

Accedir als nostres registres ens pot ajudar en el nostre creixement personal.

gallery/descarga (3)

Reiki és una teràpia holística reconeguda per la OMS (organització mundial de la salut)

Es basa en la canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, harmonitza a l'ésser humà a nivell físic, mental , emocional, i espiritual.

Tothom pot rebre Reiki, és una tècnica segura sense efectes secundaris ni contraindicacions.

Compatible amb qualsevol altra teràpia o tractament ja que actua potenciant el seu efecte i millorant la qualitat de vida de qui rep les sessions de Reiki.

gallery/descarga (4)

TERÀPIA GESTALT

A vegades la vida ens porta moments difícils i no sabem com gestionar-los.

La teràpia Gestalt posa atenció en prendre consciència de les nostre emocions, processos mentals i formes de relacionar-nos amb nosaltres i amb els altres. Ens permet adonar-nos de ser part activa cap a un canvi a noves formes de gestionar els problemes i les relacions amb nosaltres mateixos i amb l'entorn. 

gallery/descarga (1)
gallery/sanacion-energetica2

La Sanació Energètica reuneix diverses tècniques de sanació ancestrals que han estat curosament planificada perquè, en molt poc temps, qualsevol persona pugui arribar a comprendre els diferents elements del seu camp energètic (com ara l'aura i els seus chakras, les emocions i els pensaments, i els seus corresponents aspectes espirituals) i pugui recuperar, de manera progressiva i proactiva, la salut, el benestar i la felicitat a tots els nivells.

gallery/images

La geometria sagrada simbolitza l'ordenació intel·ligent de l'univers. Treballa les proporcions, patrons geomètrics ideals, signes i símbols que regulen l'Univers, i és coneguda com una teràpia per a la connexió energètica amb el Firmament, a través del qual, s'equilibra el cos i ànima de l'ésser humà, mitjançant esquemes geomètrics i cants sagrats.

gallery/1347749_s

NATUROPATIA -  BIORRESONANCIA QUÀNTICA

 

 

Condició Física Básica (Aigua, Oxigen, Ph)
Vitamines, Oligoelements I Aminoàcids
Funció Hepàtica I Vesícula Biliar
Acumulació De Metalls Pesats
Sistema Cardiovascular
Funció Gastrointestinal
Sistema Immunològic
Densitat Mineral Òssia
Colesterol I Triglicèrids
Funció Pancreàtica
Funció Pulmonar
Sistema Endocrí
Funció Del Colon
Funció Renal
Glucosa
Col·lagen
Obesitat
Al·lèrgies